Warta

  • Stainless steel water meter body

    Awak méter cai stainless steel

    Méter cai stainless steel nyaéta higienis sareng ramah lingkungan, teu ngagaduhan polusi kadua, tahan ka asam sareng alkali, moal ngahasilkeun korosi sareng exudates dina suhu luhur sareng handap, aman sareng dipercaya, sareng minuhan standar kabersihan pangan, kalayan akurasi tinggi, rentang ageung, sareng ...
    Maca deui
  • Stainless steel water separator application

    Aplikasi pamisah cai stainless steel

    Distributor cai sareng Manifold mangrupikeun distribusi cai sareng alat ngumpulkeun cai anu dianggo pikeun nyambungkeun suplai sareng cai balik tina sababaraha pipa manaskeun dina sistem cai. Numutkeun kana inlet sareng cai deui dibagi kana distributor cai, Manifold. Disebutna the atanapi Manifold, umum ...
    Maca deui
  • Function of manifold

    Fungsi tina manifold

    Distributor cai stainless steel Zhanfan mangrupikeun produk pamasangan méteran cai terpadu anu dikembangkeun ku perusahaan urang numutkeun transformasi hiji rumah tangga sareng hiji méter perusahaan pasokan cai. Distributor cai stainless steel seueur dianggo dina jaringan pipa suplai cai kota ...
    Maca deui
  • The 6th Shanghai Architectural Water Exhibition

    Pameran Cai Arsitéktur Shanghai ka-6

    Salaku paméran profesional anu berkualitas pikeun industri pasokan cai sareng drainase wangunan domestik, Pameran Cai Arsitéktur Shanghai ka-6 anu diayakeun kaping 2 ~ 4 Juni, 2021, fokus kana rohangan padumukan sareng komérsial, ngabagi tilu téma pipa cai nginum anu séhat , ngawangun ...
    Maca deui
  • Common problems in valve use

    Masalah umum dina ngagunakeun klep

    Mimiti, naha klep sealing ganda henteu tiasa dianggo salaku klep cek? Kauntungan tina klep cek klep nyaéta struktur kasaimbangan gaya, ngamungkinkeun béda tekanan ageung, sareng kakurangan anu nonjol nyaéta dua permukaan panyegelan henteu tiasa di kontak anu sami dina waktos anu sami, hasilna i ...
    Maca deui
  • International Forum on Stainless Steel Application Technology in Water Industry

    Forum Internasional ngeunaan Téknologi Aplikasi Stainless Steel dina Industri Cai

    Tanggal 21 Méi, 2021 (anu katilu) Forum Internasional ngeunaan Téknologi Aplikasi Stainless Steel dina Cai Cai hasil diayakeun di Wuxi! Konperénsi ieu diayakeun ku Asosiasi Nikel Internasional, Sakola Ilmu Lingkungan sareng Téknik Donghua ...
    Maca deui
  • Sharing of S.S accessory products for the water industry ———-ZHANFAN on the qianbaotong New Product Lauch Conference

    Babagi produk aksésoris SS pikeun industri cai ———- ZHANFAN dina qianbaotong Produk Anyar Konperénsi Lauch

    Dina raraga ngamajukeun panilitian téknologi énggal dina pasokan cai sareng industri drainase, ngagancangkeun pangwangunan platform cerdas Internét tina Hal-hal pikeun perusahaan cai, sareng ngajalajah mékanisme produksi, operasi, jasa sareng ma anyar ...
    Maca deui
  • 2021 ISH BEIJING

    2021 ISH BEIJING

    "CHINA ISH" diayakeun di Pusat Pameran Internasional Cina Anyar dina 12 Méi ~ 14, 2021. Éta mangrupikeun paméran HVAC internasional anu paling berpengaruh sareng kanyamanan paméran Cina, anu nampilkeun pemanasan domestik sareng asing, pemanasan, pompa panas, hawa seger , cai ...
    Maca deui
  • The “23rd Shandong International Water EXPO”

    "EXPO Cai Internasional ka-23 Shandong"

    Tanggal 27-29 April 2021, "23rd Shandong International Water EXPO" diayakeun di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Shandong. Langkung ti 1.000 paméré peserta ngiringan sareng narik langkung ti 50,000 pangunjung profesional. Paméran terus ngadukung konsép & ...
    Maca deui
  • Analisis ngeunaan tren pamekaran pasar klep stainless steel

    Pangwangunan ékonomi Cina janten langkung saé sareng langkung saé, pasar ékonomi terus ngembangkeun, sareng pamekaran industri klep ogé parantos ngalaman bottleneck. Klep klep stainless steel mangrupikeun komponén kontrol dina sistem transportasi cairan pipa. Ieu biasa cha ...
    Maca deui
  • The invention discloses a method for making a water meter valve body structure suitable for ultrasonic detection

    Penemuan ieu ngungkabkeun cara pikeun nyieun struktur awak klep méter cai cocog pikeun deteksi ultrasonik

    Cocog pikeun deteksi ultrasonik struktur awak méteran cai, kalebet inlet, outlet sareng saluran aliran sareng deteksi, saluran disetel ka deteksi garis anu dijelaskeun, deteksi set saluran anu didadarkeun di luhur saluran cai, sareng saluran aliran str ...
    Maca deui
  • Requirements for installation of water meters

    Sarat pikeun pamasangan méter cai

    1. Masang méter cai kedah saluyu sareng sarat pamasangan GB / T778.2-2007. 2. Kaliber méter cai kedah ditangtoskeun numutkeun haliber pipa pamasangan. Lokasi pamasangan kedahna ulah aya paparan sinar matahari ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3